Victor Halberstadt en collectivisme

Leestijd: 3 minuten

Ik was in eerste instantie bezig met een artikel over de SER, VNO-NCW. Als je je verdiept in wie er kroon, ondernemers en werknemersleden zijn, dan kun je de onafhankelijkheid van deze organen in twijfel trekken. Je zou in eerste instantie toch zeggen dat deze organen er zijn voor hun achterban en dat men zo langzamerhand wel zou oproepen tot massale stakingen. Helaas, deze organen die onder leiding staan van enkele, uiteraard onafhankelijk gekozen kroonleden doen niets, maar dan ook werkelijk niets om hun achterban te steunen.

onafhankelijk gekozen kroonleden

Alleen al van bovenstaande citaat zou je spontaan jeuk krijgen. Bij kroonleden trek ik namelijk direct de vergelijking met kroongetuigen. Maar goed, als je de leden natrekt vind je een aantal interessante aanknopingspunten naar organisaties, bedrijven etc , die eigenlijk alleen maar bevestigen van wat je al dacht. Er is jarenlang gewerkt om de “poppetje op de juiste plekken in onze maatschappij neer te zetten”. En wel zo dat de achterban die deze “leden” zouden moeten vertegenwoordigen vleugellam en monddood worden gemaakt in een tijd van “crisis” zoals nu het geval is.

Ga je wat dieper de materie in dan kom je erachter dat er in deze raad veel hoogleraren zitten. Veel van deze hoogleraren zijn direct gelieerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. En dit is precies de “rings within rings” structuur zoals in deze video of deze wordt uitgelegd.

De kroonleden staan hoger in de ring, daaronder staan de ondernemersleden en daar weer onder de werknemersleden. Zo bestaat de “ring”ondernemers bijvoorbeeld uit de

 • VNO-NCW – Koninklijke Horeca Nederland,
 • Vakcentrum voor Zelfstandige Detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers
 • Koninklijke Metaalunie 
 • VNO-NCW Nederlandse Vereniging van Banken
 • VNO-NCW -Plantum
 • Platform Zelfstandig Ondernemers
 • LTO Nederland
 • MKB Nederland
 • VNO-NCW – AWVN
 • VNO -NCW -FME
 • VNO-NCW -Koninklijke Onderhoud Nl
 • VNO-NCW -ABU
 • VNO -NCW -Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
 • VNO-NCW en zijn leden
 • Capgemini
 • VNO -NCW -Transport en Logistiek Nederland
 • VNO -NCW -Bouwend Nederland
 • VNO-NCW- Verbond van Verzekeraars

De hoogleraren hebben de beste leermeesters gehad die ze maar konden hebben en willen maar al te graag hun opgedane kennis overbrengen op het gepeupel. Kennis, of zullen we het hersenspoeling noemen? En met dit gezegd hebbende komen we uit bij:

Victor Halberstadt

Maar dan komen we uit bij de man die echt tot mijn verbeelding spreekt en waarover ik vorig jaar reeds een artikel schreef en wel Victor Halberstadt. Deze man is ook kroonlid geweest van de Sociaal Economische Raad en was nauw betrokken bij de organisatie van de Bilderberger bijeenkomsten. Hoe is het mogelijk dat een persoon met zo’n status en invloed zo onder de radar weet te blijven. Ik benoem dit om maar eens aan te geven wie de personen zijn achter organen als de SER, VNO-NCW, WRR , de gezondheidsraad en noem ze maar op. Het valt op dat er bij deze organen veel hoogleraren zijn betrokken. Hoogleraren die geïndoctrineerd zijn door een corrupte wetenschap en veelal diverse nevenactiviteiten hebben waarin ze hun invloed uitoefenen. Dit is hoe onze maatschappij is ingericht en werkt. Ze maken deel uit van een groep die dezelfde idealen nastreeft. De één blijft wat langer actief dan de andere, maar ze dragen allemaal dezelfde idealen uit, iets wat hun opvolgers ook weer doen. Als we dit niet doorbreken gaat er nooit, maar dan ook nooit iets veranderen.

Hieronder vindt u enkele bronnen voor uw eigen onderzoek.