Bilderberger – Victor Halberstadt

Leestijd: < 1 minuut
Victor Halberstadt tijdens het World Economic Forum in Istanboel (2008)

Over de Nederlander Victor Halberstadt is niet zo heel veel informatie te vinden. Toch spreekt hij tot de verbeelding. Zo woont hij sinds 1975 de jaarlijkse Bilderberger meetings bij en vormt hij samen met Kravis, Marie-Josée nu het bestuur.

Ik wil daarom niet zozeer ingaan op de informatie die u op andere sites ook wel kunt vinden, maar wil het meer hebben over zijn rol nu en in het verleden.

Feit is dat dhr. Halberstadt als sinds 1975 meeloopt en dus ontzettend veel kennis heeft over wat er is besproken tijdens de meetings van de afgelopen jaren. Tevens heeft hij in die jaren kennis gemaakt met mensen vanuit de gehele wereld en uit verschillende vakgebieden. Blijkbaar deed hij zijn taak zo goed dat men besloot om hem een functie in het bestuur te geven.Het lijkt mij in ieder geval een man met ontzettend veel invloed.

Mede doordat de meetings met geheimzinnigheid zijn omgeven, worden de Bilderberger meetings vaak in verband gebracht met allerlei complottheorieën. Maar is dat zo gek? In deze serie blogs ga ik op zoek naar mogelijke verbanden.