Leestijd: < 1 minuut

Verbinding zoeken, dat is wat op dit moment het verschil kan maken. Contacten leggen met anderen, leren van elkaar, maar vooral luisteren naar elkaar. Dat was voor ons de voornaamste reden om vanavond voor de eerste keer mee te lopen. Luisteren naar de verhalen van anderen. Verhalen die veelal herkenbaar zijn doordat je deze zelf ook zo hebt ervaren en/of hebt meegemaakt.

Ondanks het slechte weer waren er toch nog bijna tweehonderd mensen op de been om hun stem te laten horen en om een statement te maken. En het is vooral dat wat we moeten blijven doen. We moeten onze stem blijven laten horen. Steeds meer mensen worden wakker en zien in dat er andere redenen zijn voor de situatie waarin we ons nu bevinden. Dat er andere belangen spelen en dat deze ten koste gaan van onze vrijheden en die van onze kinderen.

Dit gaat immers niet over Corona, maar over macht en wel totalitaire macht. Waar het wel over gaat is een zogenaamde elite dat zowel het financieel stelsel, centrale banken en globale multinationals beheert en politici tot marionetten degradeert. Zij zijn het die onze banen creƫren en die de economische richting kiezen die de centrale banken voeren. Als wij voor eens en altijd iets willen veranderen, dan is dit het moment en moeten we niet uit het oog verliezen waar dit echt om te doen is.