Grote faillissementsgolf verwacht in eerste helft van 2023

Leestijd: 2 minuten

Ik kijk met vertrouwen in het nu de toekomst tegemoet. En doe in het nu wat er te doen is. En dat is zorgen dat ik mijn ziel de ruimte blijf geven. Dag in, dag uit. Corona of niet. Lockdown of niet. En ik nodig iedereen uit hetzelfde te doen. Een klein weerwoord tegen de beweging die gaande is, is het zorgen dat de angst ervoor minder wordt.  Dat kun je m.i. doen door deze kijk op de “great reset” breed uit te dragen. Als je wilt, deel dit bericht dan ruimhartig. Want vele kleintjes maken ook een grote. Om misverstanden te voorkomen: ik ben geen complotdenker. Wel een compleetdenker 0f beter compleetlever. Waarmee ik bedoel dat naast mijn verstand, mijn ziel, mijn intuitie, de ruimte krijgt een rol in mijn leven te spelen.

bron

Bovenstaande quote kwam ik tegen op een website. Wellicht dat de titel hiermee niet geheel strookt, maar dat geeft tegelijkertijd aan in welke idiote wereld we ons bevinden. Gewoon doorgaan, net alsof er niets aan de hand is. Uiteraard helpt het om af en toe even afstand te nemen, maar ik wil er niet voor weglopen, dat nooit. De reset waarin we ons bevinden en de agenda’s die daarvoor op lokaal , nationaal en internationaal tot uitvoer worden gebracht koersen steeds verder aan op hun einddoel. Totale macht over onze levens, dat is wat men wil.

Realiteit

Om die macht te bewerkstelligen heeft men nog een aantal zaken te regelen. Oorlog, klimaat, virussen etc etc, kortweg genomen het creëren van totale chaos.

Het aantal faillissementen zal in de eerste helft van 2023 fors toenemen. Die verwachting spreken onderzoekers van PwC en de Universiteit Leiden uit in een rapport.

En waar kennen we PwC ook alweer van? Inderdaad…….