Hoelang sluiten we nog onze ogen

Leestijd: 2 minuten

Het is verbazingwekkend om te zien wat er de afgelopen twee jaar om ons heen is gebeurd. Verbazingwekkend, dat zeker. Het heeft echter ook gezorgd voor een stukje bewustzijn. Dat je erachter komt dat de wereld toch niet zo in elkaar zit dan je eerst dacht of misschien word je daarin juist bevestigd. Een mening hebben is erg belangrijk, met name voor je gevoel van eigenwaarde. Dat je je daarin niet altijd gesteund voelt door je omgeving en dat anderen een andere mening of kijk ergens op hebben is ook niet het probleem. Discussie houd je scherp en geeft je de vrijheid om je mening ergens over aan te passen. Naar jouw eigen behoeftes en waar je als persoon voor wilt staan.

Vorig jaar december ben ik deze website begonnen en het enige doel wat ik hiermee wil bereiken is om mensen kritisch te laten nadenken. Want op zoek naar de waarheid is een lastige, want wat is de waarheid. Doordat er generatielang gerommeld is met onze historie zijn waarheid en leugen steeds dichter bij elkaar komen te liggen. De corrupte wetenschap en media zorgen ervoor dat dit geheel in stand wordt gehouden. Gestuwd door macht, geld en corruptie en met maar één doel voor ogen, controle over wat wij denken en wat wij doen. Daarbij is het absoluut niet gewenst om zelf op onderzoek uit te gaan en helemaal geen kritisch vragen te stellen. Wij bepalen!

Websites als Niburu.co die voortdurend slachtoffer zijn van aanvallen etc worden nu op ‘zwart gezet’ omdat ze u een ander verhaal vertellen die u wellicht aan het denken zet. Het zegt al genoeg dat men wil dat sites als Niburu.co verdwijnen, dat kunnen ze ook opvatten als een compliment. Er is niemand die verplicht is om dit soort sites te bezoeken, dus vanwaar de paniek. Of zit er toch meer achter dan?

We worden als mensheid al eeuwen gigantisch in de maling genomen. Door te liegen over onze afkomst en ons te onderdrukken met een geld -en belastingsysteem worden we dag in dag in geconfronteerd met een wereld die steeds gekker wordt. Niets gebeurt hierin zonder reden, alles is ruim van tevoren bedacht en gepland en daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Wil men een hogere inflatie, dan gebeurt dat of een hoge werkloosheid, geen probleem! De illusie die wij vrijheid noemen is niets anders dan een grote leugen.

Maar goed, wanneer staan wij op! Of gaan we ons steeds verschuilen achter ons werk en inkomen. Ja, straks heb ik geen baan meer enz enz. Wij zijn de maatschappij! Door ons kan de elite(of geef ze een naam) doorgaan waar ze al eeuwen mee bezig zijn. Wanneer zorgen wij voor een echte revolutie en durven wij de strijd aan te gaan. Of blijven we laf achter onze computers zitten om onze frustraties op social media te uiten.

We moeten ons verenigen en wel nu! We moeten als volk gezamenlijk een signaal afgeven en het niet overlaten aan de politiek. Corruptie is een sluipmoordenaar en wees u bewust van het psychologische spel wat er gespeeld wordt om u te beïnvloeden en te overvloeden met emoties zodat u geen bewuste keuzes meer kunt maken.