Leestijd: 2 minuten

“Gewone wolken” hebben veelal natuurlijke vormen waarin we, met een beetje fantasie de gekste dingen in kunnen herkennen. Steeds vaker echter zien we wolkendekken waarin een herhalend patroon is te zien. Volgens “weerdeskundigen en strategen” zijn dit “schaapjeswolken. In de komende artikel(en) wil ik het niet alleen hebben over chemtrails, maar ook over de mogelijke oorzaak(en) van de patronen van deze wolken.

Ik heb onderstaand bericht maar bijgevoegd om direct “to the point “te komen. Dit zijn de weermannen en vrouwen die het hebben over “sluierbewolking”, terwijl je in de lucht kijkend vliegtuigen kriskras door elkaar ziet vliegen. Vliegtuigen die sporen(trails) achterlaten en die gedurende de dag zorgen voor een sluier van bewolking? Maar dit zijn geen gewone passagiersvliegtuigen, nee dat niet. De weermannen en vrouwen in kwestie ontwijken vragen over chemtrails en negeren deze. Het zijn echter dezelfde mensen die moord en brand schreeuwen dat klimaatverandering veroorzaakt wordt door u en mij. Het zijn echter geïnstrueerde “puppets” die opgeleid zijn in een geïndoctrineerd systeem waarin het vrije denken niet mogelijk of toegestaan is.

Maar goed, het weer wordt gemanipuleerd en wel zo dat het past in de agenda van de elite. Maar het punt is dat wij alleen kunnen gissen en moeten afgaan op ons gevoel en gezond verstand. Wij hebben niet de technische hulpmiddelen om te laten zien wat er in deze trails zit. Een wetenschapper zoals Harald Kautz kan dat echter wel en hij legt dan ook haarfijn uit wat zijn ervaringen zijn.

Zo’n twee weken geleden verschenen de eerste berichten van een mogelijke 42 graden. Uiteraard ligt dit aan het veranderde klimaat en uiteraard dient dit de elitaire agenda. De agenda’s zijn echter zo groot en divers dat het voor veel mensen niet is te overzien. Ze focussen zich op één specifiek onderdeel en zien niet het grotere plaatje. Ze vinden het normaal dat gedurende de dag een strakblauwe hemel binnen luttele uren wordt omgetoverd in “sluierbewolking” ? Dit terwijl voor hun ogen zich diezelfde hemel vult met chemtrails achterlatende vliegtuigen. Hoe naïef kan een mens zijn!