Leestijd: 4 minuten

Als ik op persoonlijke titel u ga vertellen wat ik van dingen vind, dan is de kans groot dat mijn werkgever me daarover aanspreekt. Helemaal nu met corona is dit een ‘heikel’punt. Je mag gerust iets zeggen over de griep, maar over corona, dat is een ander verhaal. Afijn, zo ook de oppositie. Die kunnen uiteraard een behoorlijke achterban achter zich krijgen door uitspraken te doen over bijvoorbeeld corona.

Politici die echt iets willen veranderen in onze samenleving krijgen te maken met andere maatregelen. Ik noem de namen Pim Fortuyn en wellicht wilde Elst Borst ons ook iets vertellen? Uiteraard hadden hun dood een verhaal, maar het ‘echte ‘verhaal krijgen we wellicht nooit te horen. We kunnen alleen gissen, iets wat een roddelblad ook doet, maar dat vinden we normaal.

Ik wil ontzettend graag geloven dat we in Nederland nog een oppositie hebben. Dat er in Den Haag nog een groep mensen is die opkomt voor het volk . Die komt met bewijzen van wetenschappers die hun vak nog hoog in het vaandel hebben staan. Wetenschappers die niet kiezen voor het geld en zich niet laten chanteren omdat ze een andere mening hebben.

Politici die te durfen uitspreken hoe het echt gaat en dat er volgens een script wordt gewerkt aan de hypnose van het volk en daarmee de generaties. De komende generaties worden klaar gemaakt voor het ‘nieuwe normaal’. Voor de daaropvolgende generaties is het dan al normaal. Zo werkt dat!

De realiteit

Dacht u nu echt dat partijen als die van Geert Wilders of Thierry Baudet ooit aan de macht zullen komen. Denkt u echt dat de globalisten(die het echt voor het zeggen hebben) dit ooit zover zullen laten komen? Ze willen u graag in die waan laten en laten denken dat u echt iets heeft te kiezen. Helaas gaat dit ‘never en nooit’ gebeuren en leven we al jarenlang in een schijndemocratie.

Rings within rings

Onze maatschappij is ingericht volgens het principe ‘rings within rings’. Kortweg gezegd bestaat deze uit vele functies en bijbehorende hierarchiën die zorgt dat de één doet wat de ander zegt zonder dat deze weet wat het achterliggende doel is. De persoon doet wat hem wordt opgedragen omdat hij/zij daarvoor wordt betaald. Zodoende kan het huidige systeem ook in stand worden gehouden en denkt men niet verder na over hun handelen. Door dit systeem worden we dom gehouden en helpen we het in stand te houden. Enerzijds logisch omdat onze inkomsten er vandaan komen, anderzijds dom omdat er nooit iets verandert.

Verandert er dan nooit iets?

Behalve als de ‘globalisten’ dit zelf willen zoals nu het geval is. We leven in een technocratie waarin steeds meer digitaal voor ons wordt bepaald. Het uiteindelijke doel is ’totale controle’. Men weet waar u zich bevindt, hoeveel geld u op uw rekening heeft staan, waar dit vandaan komt en waar u het aan uitgeeft. Ach en dit is nog maar een tipje van de sluier wat ons te wachten staat als……….

De ‘globalisten’, de grote multinationals zijn degene die het in de wereld voor het zeggen hebben. Het zijn de bedrijven,ngo’s en overheden waar u en ik voor werken. Helaas zijn deze blind van macht en hebzucht, iets wat de mens blijkbaar altijd parten zal blijven spelen. Er zijn altijd mensen die de baas willen zijn en niet naast en met elkaar kunnen samenwerken. Op zich is dit al een triest gegeven. Het is deze groep die bepaalt welke richting we opgaan. Het is deze groep die u laat denken dat we een keuze hebben zodat er wellicht toch iets verandert in ons voordeel.

Geloof

Ik zou graag de geldschieters willen zien van de PVV of die van de FVD. Graag willen zien dat het volk inderdaad degene is die de aanjagers zijn van deze partijen. Graag willen uitsluiten dat ze onder ‘curatele’ staan van …….. Maar goed, zij zijn degene die de boel mogen ophitsen. Zij zijn degene waarvan we filmpjes delen omdat ze een ‘keiharde uitspraak’ hebben gedaan in de kamer. Maar als de mist is opgetrokken na deze ‘ harde confrontaties’, wordt de realiteit weer zichtbaar en verandert er uiteindelijk niets. Het cirkeltje is weer rond, we hebben even wat spanning gehad en het gevoel gehad dat er namens ons is gesproken. We kunnen ons weer opmaken voor de volgende “clash”. Zo worden wij aan het lijntje gehouden en maar weinig mensen die dit kunnen of willen doorzien.

media

Ik heb er al vaker over geschreven, de media. Ook zij nemen in dit systeem een belangrijke positie in. Zij zijn de aanjagers en moeten ervoor zorgen dat het vuurtje aangewakkerd blijft. Zij bepalen of helpen in ieder geval mee wie er geslachtofferd wordt en sturen de richting aan waarheen men naartoe wil. Ze sturen de kijker of luisteraar een bepaalde kant op.

Tja, hoop is er altijd. Maar zoals gezegd moeten wij daar zelf voor zorgen. We moeten ons losweken van de illusie waarin we leven. De illusie die we als realiteit zijn gaan zien. De realiteit is echter dat onze toekomst er niet zo rooskleuring voor staat. Dat we niet de vrijheden zullen ervaren die we gewend waren. Dat er steeds meer ‘voor’ons wordt beslist. Daar zullen onze oppositiepartijen niets aan kunnen doen als ze niet uit de “ring ” durven te stappen en laten zien waar ze echt voor staan. Maar niet alleen de oppositiepartijen. Dit telt voor een ieder die meedoet aan dit systeem en het in stand houdt. Dat vergt een kritisch houding en lef.

Dus (schijn)oppositie, vertel ons wat er werkelijk gaande is en maak er werk van!

bronnen:

Corbett Report: Rings within rings