Leestijd: 1 minuut

Ze zijn bijna dagelijks te zien en vrijwel niemand die het raar vindt, chemtrails. Als je mensen ernaar vraagt zeggen ze dat dit vliegtuigstrepen zijn en gaan weer door met hun dagelijkse bezigheden zonder dat ze erover nadenken. Het is jammer dat we niet de apparatuur en kennis hebben om te meten wat zich allemaal in de lucht bevindt. Ik heb onlangs een aantal video’s bekeken van de Duitse wetenschapper Harald Kautz, die onderzoek heeft gedaan naar de inhoud van deze chemtrails. En aangezien deze site niet voor niets ‘hersenspinsels’heet en ik nog steeds kritisch kan nadenken kom ik met de volgende theorie.

Stel dat deze chemtrails inderdaad strontium of aluminium bevat en ons dus ziek kunnen maken. Zou dit niet mooi passen in het verdienmodel van o.a de farmaceutische industrie?

E-nummers

En wat dacht u van de voedingsmiddelen die we eten. De producten die in massa worden gemaakt door de grote globale bedrijven. We moeten er maar vanuit gaan dat de stoffen die de verschillende e-nummers vertegenwoordigen niet slecht zijn voor ons en ons ziek maken. We gaan er uiteraard vanuit dat ook dit niet het geval zal zijn. Dit zou immers weer ten gunste zijn van o.a. de farmaceutische industrie.

Tja, we zijn nu eenmaal de aansluiting met de natuur verloren. Wees eerlijk, wat weten we eigenlijk zelf nog van het verbouwen van groente etc. Ik denk dat we er juist meer voor moeten zorgen om die aansluiting weer te vinden en weer meer controle nemen over wat we binnen krijgen. Dit en wat meer de moeite nemen om te begrijpen wat er om ons heen allemaal gebeurt. We moeten er wat minder vanuit gaan dat de invloedrijke bedrijven,ngo’s, maar ook regeringen het beste met ons voor hebben. Wij zijn immers hun verdienmodel!

bronnen;

geoengineeringwatch

transitieweb

Harald Kautz