De aarde als moederbord

Leestijd: 2 minuten

Vrije energie is ook zo’n onderwerp waarover je veel informatie kunt vinden. Ook ik ben ervan overtuigd dat dit voor ieder mens vrij toegankelijk is, althans zou moeten zijn. De realiteit laat echter zien dat we moeten betalen voor energie. Energie is een vast onderdeel geworden van de levensbehoefte. Geen toegang tot energie betekent geen wifi etc. etc. Eigenlijk kun je dus stellen dat energie als wapen kan worden gebruikt. Oude gebouwen en starforts worden veelal gelinkt aan vrije energie. De vele ‘oude’ foto’s laten gebouwen zien waarop constructies zijn te zien die voorzien zijn van een antenne of een serie antennes. Ook de verschillende vormen van de starforts spreken tot de verbeelding.

Alles is energie. Alle materie is energie. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden. Het is de oorzaak en het gevolg van zichzelf. Het is overal en altijd gelijkmatig aanwezig. Energie is constant in beweging en rust nooit. Het beweegt altijd van de ene vorm naar de andere. Energie volgt gedachten. Jack Confield

In de zoektocht naar onze “echte” geschiedenis en vrije energie zijn er vele theorieën te vinden. Tartaria, de weestrein, free energy,de wereldtentoonstellingen, reuzen of de ‘mudflud’ zijn hiervan enkele voorbeelden waarover veel wordt geschreven. Ook ik heb mij hierin verdiept, maar heb wel steeds in mijn achterhoofd gehouden dat het ook hier gaat om theorieën, net als de ‘big bang theorie’ dat ook is.

Om je heen kijken

Zijn er nu nog (stille) getuigen of bewijsmateriaal te vinden waaruit je informatie kunt verlenen? Veel van de oude geschiedenis is vernietigd of niet toegankelijk. Al snel kom je weer terecht op het internet en beland je weer middenin in een van de theorieën die wellicht een glimp bevatten van wat waarheid genoemd mag worden. Zijn er dan nog researcher die nog te vertrouwen zijn? Wellicht zijn die er, al is het wel goed zoeken. Zo kwam ik onlangs een super interessant artikel tegen over de donkere aarde. Hiermee wordt de donkere aardlaag zoals veen bedoeld en is iets wat in meerdere landen voorkomt

De aarde als moederbordtheorie

Als je steden van bovenaf ziet, dan lijken ze inderdaad op een moederbord. Deze theorie houdt kortweg in dat alles energie is en geoogst kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bijvoorbeeld een voetbalstadion en de immense positieve en negatieve energieën die daarbij vrijkomen. Deze theorie sluit aan bij de prachtige starforts die er overal op de wereld zijn te vinden. Het interessante van deze theorie vind ik de rol van o.a. de bomen en dat deze een hele andere rol vervullen dan wij denken. Afijn, ik zit hier nog middenin en wil de video’s van o.a Michelle Gibson eens nader bekijken en kom er nadien op terug.

Bronnen: