water,geluid en frequenties deel 1

Leestijd: < 1 minuut

Ik heb mij vaak afgevraagd hoe bouwwerken zoals de Arc de Triomphe of Saint Basil’s Cathedral( ├╝berhaupt konden worden gebouwd. Zo begon volgens Wikipedia de bouw van de Arc de Triomphe in 1806 en werd afgerond rond 1836. De Saint Basil’s Cathedral werd tussen 1555 en 1560 gebouwd. Of wat dacht u van de Sainte-Chapelle die omstreeks 1238 gebouwd werd. Bijzonder knap dat zeker! En zeker als je bedenkt dat zover wij weten de mensen toen nog niet de beschikking hadden over geavanceerde technieken. Daar komt bij dat bouwmaterialen veelal met paard en wagen naar de bestemming moest worden gebracht. Althans dat is het script wat ons wordt verteld. Ook het feit dat in de bouwwerken van die tijd zoveel nadruk werd gelegd op de details en symmetrie ervan. Het roep veel vragen op en de huidige uitleg is vaak niet logisch en verklaarbaar.

Vesting of Starforts

Hoe zit dat eigenlijk met de vestingen die overal in de wereld voorkomen. Er wordt ons verteld dat deze dienden als extra bescherming, maar wellicht hadden ze ook nog een andere functie. Op deze site kunt u een overzicht van deze starforts vinden.

In deze video wordt naar een mogelijke verklaring gezocht. Sommige dingen zijn misschien vergezocht, maar dat is ook logisch omdat wij reeds zijn geïndoctrineerd met het algemene script. We kunnen er in ieder geval kritisch naar kijken en onszelf er vragen over stellen. Want zeg nou zelf, onze bouwwijze is niet te vergelijken met wat eeuwenlang geleden plaats heeft gevonden. Bizar, echt bizar. De video suggereert bijvoorbeeld dat er over de gehele wereld destijds een energienetwerk is opgezet waardoor men in staat was deze bouwwerken te bouwen. Water, geluid en frequenties zouden hierin in harmonie samenwerken.

Bronnen: