Het einde van een tijdperk.

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs verscheen op de Bataafsche Courant een artikel genaamd: “Het einde van een tijdperk”. In dit artikel werd aangetoond dat een groot deel van de bezoekers binnen 5 seconden de site weer verlaat. Hetzelfde was mij op deze website ook al opgevallen. Er is geen saamhorigheid en dat zal er naar mijn mening ook niet meer komen. Daarom heb ik ook besloten om geen reacties toe te laten. Je hoeft het niet met mij eens te zijn, daar gaat het mij ook niet om. Het liefste zou ik met mensen in discussie gaan, want wellicht zouden we van elkaar kunnen leren. De tijden zijn echter veranderd, een fatsoenlijke open en eerlijke discussie zit er niet meer in. We zitten in een afrekencultuur waarin de polarisatie alleen maar toeneemt.

Ik wil bij deze de Bataafsche Courant ‘een hart onder de riem steken’ , want ik blijf jullie volgen.

Met vriendelijke groet, Hersenspinsels