Leestijd: 2 minuten

Het is nog maar begin juni, maar nu al zie je vele boeren sproeien. De droogte in Nederland en daarbuiten neemt steeds verder toe. Uiteraard is de mainstreammedia er als de kippen bij om aan te geven dat het hierbij gaat om klimaatverandering. Dit past uiteraard perfect in het plaatje van maatregelen die nodig zijn om dit tegen te gaan. Je zou bijna denken dat hierbij kwade opzet in het spel is.

Het probleem is ,dat men dit net als alle andere wereldproblematiek niet wil zien en er al helemaal niet over na wil denken. Men heeft werkelijk geen idee waar men al toe in staat is. Chemtrails, H.A.A.R.P, noem het maar op.

Agenda

De agenda achter de maatregelen ontneemt ons steeds meer vrijheden. Vrijheden waar we als een ieder gewoon recht op hebben. Ons wordt echter de wil opgelegd van uitverkoren leugenaars die speciaal zijn opgeleid om hun taak te volbrengen. En het is dit collectief wat keuzes maakt voor ons. Dit collectief is compleet gehersenspoeld en kan hierbij beschikken over allerlei privileges. Vergeet één ding niet, ze zitten in alle lagen van onze samenleving. Het zijn degene die invloedrijke posities hebben en daarbij geen tegenwerking krijgen. Voor het oog lijkt dit wel zo, schijndemocratie noemt men zoiets.

Men heeft zich in alle mogelijke functies en vakgebieden weten te infiltreren en zorgen ervoor dat men de juiste man of vrouw op een dergelijke positie komt.

Een paar maanden geleden waarschuwde men al voor een dreigend watertekort. In principe een waarschuwing naar iets wat er aan zit te komen. Naar mijn mening is men hier al jaren mee aan het oefenen en experimenteren. Uiteraard komt er op termijn water. Maar dan wel stortbuien waarbij er zoveel water valt ,dat de grond dichtslaat, met alle gevolgen van dien. En uiteraard is dat het plan.

Men zal aangeven dat er iets moet veranderen, wat wederom past binnen het problem- solution spel. De maatregelen die worden gebracht als oplossing zullen verstikkend werken voor onze vrijheid.

The World’s Most Comprehensive Weather Control Timeline