Leestijd: < 1 minuut

Daar zit ik dan met m’n A3 schetsboek vol aantekeningen. De bedoeling is of laat ik zeggen was, om een artikel te schrijven over wat er mogelijk aan de hand was in de 19e eeuw. Mijn aandacht werd echter afgeleid door een nieuwe video van Vibes Of Cosmos welke gaat over de koppeling tussen de maanfasen en de groei van planten. En dan dat artikel in het AD vanmorgen, ‘Nederlander vreest ramp, maar bereidt zich niet voor’. Ik maak de koppeling naar berichten in zowel de alternatieve als mainstreammedia van de afgelopen tijd : watertekort, cyberaanval, blackouts, tekorten etc. etc. Kortom, wat moeten we geloven of wil men ons doen geloven en wat gaat er nog komen.

Het lijkt wel of we worden bezig gehouden, want de waarheid kennen en herkennen is blijkbaar niet voor ons weggelegd of denken we te moeilijk? Mijn gevoel zegt een stap terug te moeten doen, althans vandaag. Weltrusten-)