Leestijd: 2 minuten

Wat hebben Reinhard Fuellmich, Catherin Austin Fitts, The Last American Vagabond, Derrick Broze en James Corbet met elkaar gemeen? Ze presenteren zich als alternatieve media en hebben een grote aanhang. Vooral in de zogenaamde Corona hysterie wist men een grote groep mensen met alternatieve gedachten over de wereldzaken die spelen, aan zich te binden. Ik noem er hier maar een paar, maar wat ze ook gemeen hebben is dat ze exclusieve content aanbieden aan leden. Het is blijkbaar een exclusief recht op mee te praten en lezen over wat zij presenteren als alternatieve waarheid.

Wat mij opvalt bij bijvoorbeeld James Corbett is dat hij vaak niets nieuws verteld, maar zijn informatie uit boeken en bedrijfs- en overheidsdocumenten haalt die publiekelijk te bekijken zijn. Aangezien wij dagelijks veelal andere bezigheden hebben zoals werken, hebben wij daar geen tijd voor. Het is de alternatieve media die in dit gat springt en de onderwerpen aandraagt waar men graag van wil dat wij het hierover gaan hebben met de wat minder kritische denker of gelijkgestemden. Of terwijl het creëren van omstandigheden die leiden tot een toenemende polarisatie.

Nederland

Afgelopen week viel het mij op dat zowel op de site van Niburu.co als die van Martin Vrijland tegelijkertijd een artikel werd gewijd aan een bijdrage of donatie. Ook op de site van NineForNews was hierover onlangs een bericht te lezen. Tja, ik moet zeggen dat ik vaak even op de site van Niburu.co en Martin Vrijland kijk. Vooral de simulatietheorie van Vrijland vind ik erg interessant, vooral als je dit in samenhang ziet met de video’s van Vibes Of Cosmos en de Arctic Treaty. Maar goed, doneren om toegang te krijgen tot exclusieve content is een verdienmodel en wat heeft het te maken met waarheid? Tja, ik heb geen idee, maar heb er wel mijn bedenkingen bij. Als je tevens zoekt op de naam Martin Vrijland dan vraag je je af wat je nog kan geloven. Er is daarom een (grote) kans dat we hier ook te maken hebben met gecontroleerde alternatieve mediakanalen. Bewust opgezet om te misleiden.

Wat kun je nog geloven?

My rule of thumb:
If you’re “famous” and speaking out publicly and are not banned, living in exile, being dirtied by the media or not dead- I assume you are CONTROLLED OPPOSITION.

Het verdienmodel van de alternatieve media lijkt een middel om zogenaamde complotaanhangers en kritische denkers te verleiden te doneren en daarmee bepaalde persoonlijke gegevens prijs te geven. Deze kunnen vervolgens middels een zogenaamde hack worden gestolen zoals we onlangs ook konden zien bij bijvoorbeeld Vodafone. Ach, het is ook maar een hersenspinsels, maar het zou kunnen. Maar goed laten we eerlijk zijn, het internet ‘an sich’ is een wereldwijd gecontroleerd web waarin zogenaamde veiligheidsdiensten de touwtjes in de handen hebben. Zij weten alles, van iedereen. Ik geloof niet in VPN of dat soort diensten. De reden dat wij steeds meer digitaal moeten gaan werken en leven heeft maar één doel en deze heb ik hier al vaker genoemd, totale controle over alles en iedereen. Het wereldwijde spel dat gespeeld wordt op allerlei vlakken moet je doorzien om dit te geloven. De menigte laat zich echter leiden door de media en de politiek en de alternatieve media mag de restjes opvegen. Er moet een beeld worden gevormd dat je je op internet kunt verschuilen en beveiligen. Naar mijn mening en inzicht is dat complete onzin, want dat hebben wij niet te bepalen. Er wordt voor ons bepaald. Wederom een voorbeeld van een probleem creëren en een oplossing aanbieden.