Leestijd: < 1 minuut

Onlangs schreef ik het artikel “internet als valkuil“. Al struinend op zoek naar de waarheid op internet, (D)arpanet of hoe je het ook wil noemen. Internet is een controlesysteem, men weet alles over u en mij. In combinatie met onze smartphones weet men waar we ons dagelijks bevinden en heeft men gedurende decennia een mooi digitaal dossier over ons kunnen opbouwen. Vrijwel alles is gelinkt aan de cloud. De waarheid is hier niet te vinden. Het is een platform en valstrik voor degenen die denken hier de waarheid te kunnen vinden.

De waarheid over o.a. vrije energie, onze geschiedenis is hier niet te vinden. Het blijft bij theorie├źn, suggesties en vermoedens. Nee, het internet is een internationaal vangnet waarbij men het idee heeft de vrijheid te hebben om te zoeken naar waarheden. De dingen die u wel mag vinden, vindt u in de (alternatieve) en sociale media.

Een tip, blijf bij uzelf en luister naar uw lichaam.