Leestijd: 2 minuten

Kan het zijn dat de wereldwijde lucht is verzadigd met chemicaliƫn veroorzaakt door chemtrails? Met opzet in de lucht gebracht om het zonlicht te dimmen? Of heeft het een dubbele functie en zorgen de chemicaliƫn ook nog ergens anders voor?

Ook al is het een aanname, men heeft er blijkbaar veel voor over om het zonlicht te dimmen. Of is het juist dit licht wat ons wellicht tot een hoger bewustzijn zal leiden? Wil men voorkomen dat de media genegeerd en niet meer serieus genomen wordt? Dan men erachter komt dat men er veel meer mee opschiet om in een rustige omgeving te genieten van de rust en te luisteren naar je eigen gevoel en inzichten.

Wolkenstructuren onder invloed van frequenties?

Filevorming in de ruimte

Tijdens een heldere avond zoals gisteren zal je verbaasd staan van de activiteiten die daarboven zoal plaatsvinden. Helaas heb ik niet de juiste camera om jullie dit te laten zien, echter neem de tijd om dit zelf te aanschouwen. In de hieronder staande video heb ik met een vrij simpele camera (dynamisch) ingezoomd op de meest heldere ster. Het blijft een mooi schouwspel.