Leestijd: < 1 minuut

Als kind keek ik ,als zovelen graag naar de Wondere Wereld‘ met presentator Chriet Titulaer. Bij toeval kwam ik een aflevering tegen op Youtube en ging me wat meer verdiepen in de achtergrond ervan. Halverwege de jaren 80 deed Chriet Titulaer een aantal gedetailleerde voorspellingen die deels ook zijn uitgekomen. Wellicht is hem wat ingefluisterd, maar dat is een hersenspinsel.

De maanlanding

Voordat de maanlanding een ‘feit’ werd deed Titulaer in 1966 in het magazine ‘Natuur en Techniek ‘ de voorspelling dat de mens binnen 4 jaar op de maan zou landen. Iets wat ook zou uitkomen. Chriet Titulaer gaf ook live commentaar bij de eerste maanlanding op 24 juli 1969.

Over de maanlanding zelf heb ik grote twijfel. Alleen al om het feit dat het daarna nooit meer is gebeurt omdat men de gebruikte techniek kwijt is? Ook is men opnames van het geheel kwijt. Al met al een bijzondere situatie.

bronnen: