Vrijheid betaal je niet

Leestijd: < 1 minuut

Als je de geschiedenis bekijkt dan wordt één ding al vrij snel duidelijk. Degenen die het wagen het pad van de elite te doorkruisen worden uit de weg geruimd. Zo hebben al velen hun noodlot gevonden omdat ze voor een ander pad kozen. Veelal worden dit soort opruimacties door de media vakkundig onder het tapijt gewerkt en wordt er nadien niet veel aandacht meer aan besteed.

Wat opvalt is dat er sinds de pandemie een aantal prominente mensen zijn opgestaan om te strijden tegen de pseudowetenschap en het wereldwijde beleid. Ik heb nog nooit zoveel veranderingen meegemaakt en aanpassingen van de wet. En dit terwijl ik toch ook al even meeloop. Ik heb geen vertrouwen in de politiek en wantrouw het als er weer de een of ander marionet ten tonele verschijnt die het opneemt voor de andersdenkenden. Zoals ik laatst al schreef, denk ik echt dat de komende tijd veel mensen teleurgesteld zullen worden. De zelfbenoemde ‘reddende engel’ blijkt dan toch in dienst te zijn van een hoger macht. Wij zijn op zoek naar verbinding en zoeken naar het licht aan het einde van de tunnel. Als er dan iemand of een groep mensen opstaat die zeggen dezelfde idealen na te streven, dan worden we enthousiast, maar ook overmoedig. Stap terug, kijk naar de geschiedenis en bezin. Vrijheid betaal je niet met een lidmaatschap. Vrijheid is eendracht en kosteloos.