Leestijd: < 1 minuut

Stel dat olie en gas geen fossiele brandstoffen zijn, maar zelf aangemaakt worden in onze aarde. Stel dat energie voor een ieder vrij beschikbaar is en te verkrijgen. Stel dat de voedselindustrie compleet wordt gemanaged door multinationals als Kellogs, Unilever.PepsiCo etc. etc. Stel dat er zoveel mogelijk rotzooi in ons voedsel zit waardoor we sneller ziek worden.

Stel dat het financieel systeem compleet wordt beheerd door enkele grote investeringsmaatschappijen en dat centrale banken zorgen voor een gecoördineerde wereldwijde aanpak. Stel dat het zorgsysteem verdient aan uw aandoening(en) en ziekten. Stel dat de farmaceutische en chemische industrie niet uw belangen behartigen, maar wel die van uw portemonnee. Stel dat de entertainmentbranche is ingesteld om u te vermaken en u afleiden van zaken die er wel toe doen. Stel dat de media u afleiden van zaken die er wel toe doen en u dom proberen te houden. Stel dat het onderwijs onderhevig is aan indoctrinatie van het hoogste level en al antwoord geeft op vragen nog voordat u ze bedacht heeft. Stel dat de wetenschap corrupt. Stel dat internet een systeem is welke opgezet is om u en mij in hokjes te plaatsen. Stel………

Stel dat bovenstaande maar voor de helft waar zou zijn. Zou u dan moeite doen om zelf op onderzoek uit te gaan?