Gemanipuleerde historie

Leestijd: < 1 minuut

Onze historie ,gemanipuleerd en aangepast aan de wensen van de elite, verspreid over generaties. Door de elite aangestelde hoogleraren die op hun beurt de gemanipuleerde kennis overdragen en inbedden in onderwijsmethodes voor huidige -en toekomstige generaties. Generaties die op hun beurt een beeld hebben van de geschiedenis zoals wij die tot op heden kennen en deze niet in twijfel trekken. De wetenschap, corrupt tot op het bot, ontneemt ons en onze kinderen de mogelijkheid om de gebeurtenissen tot dusver in een te begrijpelijke context te plaatsen.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als gezond verstand en beginnen steeds meer mensen na te denken over onze afkomst. Maar ook het tijdspad daarvan met al zijn gebeurtenissen die ons heeft gevormd tot wat we nu zijn. Het wordt tijd dat we onszelf meer kritische vragen gaan stellen over onze afkomst. Wij moeten ons minder laten leiden door overbetaalde, corrupte wetenschappers die ons bewust een verkeerd pad aanreiken. De personen die (aankomende) docenten opleiden tot niet zelfnadenkende papagaaien. Uiteraard zijn het niet alleen de wetenschappers, maar ook de grote multinationals en hun investeerders.

De wereld moet anders worden ingericht. We moeten onze dromen weer achterna en ons weer vrij voelen en niet gebukt moeten gaan onder een totaal elitaire controle die ons daarin beperkt.