De relatie tot…….

Leestijd: 2 minuten

Tijdens mijn zoektoch kwam ik er al vrij snel achter dat veel dingen aan elkaar te linken zijn. Wat de uiteindelijke reden zijn voor deze connecties, dat moet je proberen te onderbouwen en daar wil ik het graag in dit artikel met u over hebben.

Connect the dots… Dit heb ik vele mensen vanaf maart 2020 horen zeggen. Dat was zoals ik reeds eerder schreef voor mij het startpunt om de alternatieve media te gaan verkennen. Nu zo’n 17 maanden verder ben ik al heel wat wijzer geworden en zie ik dingen anders dan dat ik dit voorheen deed. Er is een groot aanbod in alternatieve media en ook hierin is zeer zeker een verschil te maken wat betreft welke betrouwbaar zijn en welke niet. Een overzicht van enkele van deze sites kunt u hier vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar sites met links naar documenten(shownotes), zodat je ook je eigen research kunt doen.Ik zal de lijst binnenkort gaan opschonen en er een rating en kort beschrijving bij zetten.

Bewustwording

Eén van de belangrijkste ervaringen die ik tot op heden heb opgedaan is wel bewustwording. Op een andere manier naar (mainstream) nieuws kijken dan dat ik voorheen deed. Jezelf kritische vragen stellen zoals ik reeds eerder schreef in dit artikel. Met anderen praten over topics als corona en hierover een andere mening hebben is belangrijk, maar niet (altijd) gewenst. Je gewoon laten prikken en we gaan weer doorrrrrr. Ik heb er vooral moeite mee gehad dat mensen niet meer kritisch konden kijken naar de situatie en het mainstreammedia scenario zonder vraagstelling aannamen alszijnde de waarheid. Ik begreep dat werkelijk niet. In de Corona ausschuss uitzending van afgelopen vrijdag (nr 63) verteld Prof. Mattias Desmet (vanaf 3:06:00)in een interessant intervieuw waardoor dit komt.

De relatie tot

Menige mindmap is gemaakt om de complete puzzel in beeld te krijgen. Maar door de vele agenda’s die ook nog eens met elkaar verwoven zijn, is dat praktisch geen doen. Ik ga het middels deze site daarom op een andere manier proberen. Wellicht kunnen we zo met elkaar de “dots connecten’, en daarbij de kennis gebruiken van externe bronnen die beschikbaar zijn.