Leestijd: < 1 minuut

Vandaag kwam ik een uiterst interessant artikel uit 2006 tegen. Dat het artikel afkomstig was uit 2006 had ik in eerste instantie niet eens in de gaten. Het leek zo uit de pen te zijn gekomen vanuit het hier en nu.

President George W. Bush heeft herhaaldelijk gesproken over een “Militaire overname in geval van een griepuitbraak.” (CNN 4 & 5 oktober 2005) en mogelijke quarantaine van de slachtoffers van de vogelgriep! “Ik ben bezorgd over wat een uitbraak van vogelgriep zou kunnen betekenen voor de Verenigde Staten en de wereld,” vertelde de president aan verslaggevers tijdens een Rose Garden persconferentie.

Hier vindt u het originele artikel en hieronder de Nederlandse vertaling. Oordeelt u zelf.

Uit pure nieuwsgierigheid heb ik de organisatiestructuur van het NVWA bekeken. Als je de Linkedin profielen bekijkt dan zie je weer de bekende indoctrinatie universiteiten die ons land rijk is. Maar goed, dat is mijn persoonlijke opvatting.

Wat een geluk dat we leven in een democratie………