Leestijd: < 1 minuut

In één van mijn vorige artikelen schreef ik hoe moe men kan worden van het gevoel om stil te staan. Stil te staan in de eigen ontwikkeling. Geestelijk, maar ook lichamelijk. Want hoe goedbedoeld ook, opnieuw een manifestatie. Een manifestatie voor onze vrijheid, vandaag in Groningen. Zoals zovele manifestaties in Nederland en in de gehele wereld, het gaat niet werken! Het is precies wat men wil, het creëren van verdeeldheid.

Internet is een creatie van de elite

Men is op de hoogte van uw en mijn activiteiten op bijvoorbeeld internet. De reden dat alles digitaal moet heeft namelijk een reden. Ik heb het gevoel dat de drang om te zoeken waar we vandaan komen, er een is die mede gestuwd wordt door de elite. Achter de echte waarheid komen we we nooit. Alleen ons gevoel en herinneringen zijn echt en geven ons richting. Maar door de natuurlijke drang om te onderzoeken belanden we in een vicieuze cirkel die ervoor zorgt voor de dagelijkse vulling. Tartaria, free energy, ons gevoel en bewustzijn, echte vrijheid etc etc.

Het zijn steeds dezelfde items die ons bezighouden. We weten dat er iets niet klopt en dat we onder de duim worden gehouden en toch laten we onze dagelijks leven hierdoor bepalen. Omdat we niet anders kunnen, we moeten immers geld verdienen en daarvoor moeten we werken. Werken, eten, slapen, daarmee verslijten we de meeste dagen. Carrière maken, tv kijken, ja ook aan onze spaarzame vrije tijd is gedacht. Maar is dat waarom we hier rondlopen? Ik vraag mij het af…….