Sluierbewolking deel 2

Leestijd: 2 minuten

En ook vandaag is het raak. Veel verkeer in de lucht met de daarbij behorende kenmerkende contrails die na enige tijd verdwijnen. De vele speciale vliegtuigen die de chemtrails veroorzaken zijn echter van een andere orde. Het zijn geen passagiersvliegtuigen, maar speciaal ingericht met tanks die chemicaliën bevatten die in de lucht worden gesprayd. Zoals reeds aangegeven in deel 1 legt Harald Kautz dit in detail uit.

Eigen foto
Chemtrails die verwaaien

Als er eenmaal is gesprayd dan waaieren de chemicaliën uit tot een sluier en vormen meestal een soort deken die ons de blauwe luchten onthoudt. Als je goed naar bovenstaande foto kijkt zie je bepaalde patronen ontstaan. Patronen die onder invloed lijken van een bepaalde frequentie. Ik behoor niet tot de elitekringen en kan mijzelf alleen vragen stellen over het hoe en wat en naar aanwijzingen zoeken.

Over de diverse HAARP installaties wil ik het nu niet hebben. Ik zou alleen willen benoemen dat deze installaties betrekking hebben over “hoge frequenties”. In Nederland hebben we echter de beschikking over LOFAR. Deze antennes maken gebruik van lage frequenties en wordt als de tegenhanger van HAARP gezien. De antennes staan o.a opgesteld in Buinen(Drenthe) en zijn zelfs toegankelijk voor publiek. Ook in Duitsland en Polen zijn dergelijke installaties opgesteld.

Ik vroeg mijzelf af of het mogelijk zou zijn met dergelijke antennes de wolkenstructuren te beïnvloeden. Volgens een aantal bronnen kunnen de antennes alleen ontvangen en niet zenden. In dat geval is mijn vraag beantwoord, echter… Er zijn blijkbaar meer mensen met dezelfde vraag. Zo kwam ik de volgende artikelen tegen:

Bronnen:

Onderstaand artikel komt van deze website (is vertaald door een translate app).

Tip: installeer een translate app om de betreffende pagina te vertalen.

  • wordt vervolgd