Leestijd: 2 minuten

Gelijktijdig met de World Economic Forum conferentie vond de Greater Reset plaats. Het tijdstip was uiteraard niet toevallig gekozen, maar om een statement te maken. Een vijftal dagen die gevuld werden met gerenommeerde sprekers waarin ,vanuit allerlei invalshoeken tips werden gegeven om zich voor te bereiden op de reset. Een van de sprekers was Rosa Koire. Rosa Koire is een agenda21 deskundige en weet op vakkundige wijze uit de doeken te doen wat men met deze agenda precies van plan is met de mensheid.

Duurzame ontwikkeling (sustainable development)

Agenda 21 is de blauwdruk voor een periode van 100 jaar waarin wereldleiders hebben afgesproken hoe de wereld er in de toekomst uit moet komen te zien. De agenda is in juni ’92 gepresenteerd tijdens de U.N. Earth Summit in Rio. Gezien de technologische vooruitgang voorziet men dat de agenda al in 2050 geheel uitgevoerd kan zijn. De ankerpunten,2020,2025,2030 dienen als een soort evaluatiemoment.

De kern van het plan draait om de volledige controle en beheersing van alles en iedereen op deze aardbol. Planten, dieren, mineralen, water, bouw, productie, onderwijs, transport, informatie(data) en alle mensen.

Klimaat, duurzaamheid en de huidige “pandemie” worden echter gebruikt als dekmantel om agenda 21 er door te drukken.

In de agenda worden regeringen vrijwel geheel buitenspel gezet. Men gebruikt als een soort “paard van Troje”, lokale bestuurders om de agenda van binnenuit vorm te geven. Koire vertelt dat agenda21 overal is te vinden, dus ook bij u in de buurt.

In dit artikel wil ik u meenemen in mijn zoektocht naar betrouwbare informatie en u een aantal handreikingen geven voor uw verdere onderzoek. Veel informatie is in het Engels, iets wat voor velen een belemmering zal zijn. Ik probeer echter de belangrijkste dingen voor u op een rijtje te zetten om uw zodoende enige richting te geven.

Behind The Green Mask

https://www.youtube.com/watch?v=BFB3n2QZjGI&t=1331s

De titel is niet voor niets gekozen. Zoals eerder opgemerkt in dit artikel worden duurzaamheid en het klimaat als een dekmantel gebruikt voor de betreffende agenda. Ook de “pandemie” die begin 2020 begon wordt gebruikt om ons voor te houden dat dit ons kansen biedt om het tij te keren.

Vanwege de maatregelen werken we zoveel mogelijk thuis waardoor er minder files en dus minder CO2 wordt uitgestoten.

In het boek van Koire wordt verwezen naar een soort handboek getiteld: “Growing Smart Legislative Guidebook”. Het is een blauwdruk waarin voorbeeldwetgevingen, verordeningen, regels, voorschriften en statuten zijn opgenomen die in elke staat in de VS kunnen worden ge├»mplementeerd. U kunt het handboek hier downloaden.

VN->EU->regering->provincie->gemeenten

In vrijwel elk land wordt agenda 21 anders genoemd.

Wordt vervolgd.

bronnen: