De waarheid wordt gezocht.

Leestijd: 2 minuten

Het zit in de natuur van de mens om op zoek te gaan naar antwoorden voor verschillende vraagstukken. Met die insteek ben ik ook deze website begonnen. De verschillende thema’s die daarbij de revue zijn gepasseerd zullen ongetwijfeld een rol spelen of gaan spelen in de huidige situatie waarin we ons bevinden. Ik volg diverse alternatieve media en probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. En toch is het lastig om betrouwbare informatie te vinden over wat voor kant we nu opgaan.

Gisteren heb ik een aantal links gedeeld uit de Q map. Het gaat er niet eens zozeer om of je hierin gelooft of niet. In de map zijn echter steekwoorden te vinden die je nieuwsgierig maken. Vooral het feit dat we wakker moeten worden of ontwaken zoals je wil spreekt me erg aan.

Al vaker schreef ik hier over de elite die praktisch alles beheerd op deze aardbol en daardoor ook bepaald welke richting onze samenleving op zal gaan. Door de media worden we letterlijk gehersenspoeld en worden we steeds afhankelijker gemaakt van zoals bijvoorbeeld de voedselvoorziening. Onder het mom van stikstofbeleid en andere maatregelen wordt het boeren steeds moeilijker gemaakt of worden ze uitgekocht. Intussen worden grote landerijen opgekocht door de elite.

Op school wordt amper aan nog over de natuur gesproken om over het zaaien en planten nog maar niet te spreken. Kortom, hieromtrent wordt weinig kennis opgedaan, laat staan dat we er überhaupt mee bezig zijn. De elite weet dit als geen ander en het zal me ook niet verbazen dat men hier op den duur misbruik van gaat maken.

Onlangs kwam ik een site tegen die ik persoonlijk erg interessant vond en die aanmoedigt om anders te durven denken en om op een andere manier naar het leven te kijken. Je kunt deze hier bezoeken. Want stel dat de wetenschap al veel verder is dan men ons wil doen geloven? Dat er al “gratis” energie mogelijk is en er alternatieven zijn om voedsel te maken. Dat ons communicatieproces op een andere manier plaats kan vinden en er al contact is met buitenaards leven? In december vertelde een Israëlische generaal namelijk dat Israël en de Verenigde Staten al buitenaardse contacten zouden hebben gelegd en er zelfs al sprake zou zijn van een samenwerking. Maar goed, laten we nuchter blijven, net als de reactie van deze astronoom op het artikel. Maar het zou kunnen duiden op het “grote ontwaken”.