Leestijd: 2 minuten

Na het zien van een interview met Catherine Austin Fitts werd het doel en de middelen van het momenteel uitgevoerde ‘plan’ steeds zichtbaarder. De chaos die nu dagelijks wordt veroorzaakt heeft als doel het momenteel uitgevoerde plan te verhullen. Chaos in de vorm van hooggeplaatste lieden die elkaar tegenspreken zodat wij denken dat men het niet met elkaar eens is en een media die op tv en radio probeert ons over te halen het vaccin te nemen. Men speelt een gevaarlijk spel waarin het volk tegen elkaar wordt opgezet met als doel om de wereldbevolking te reduceren. De media speelt hierin een sleutelrol, maar ook voor de film ,muziekindustrie is een rol weggelegd.

Eigenlijk kunnen we stellen dat de er op allerlei lagen in de samenleving op enige mogelijk wijze een verband naar de elite kan worden gelegd. De elite die door Catherin Austin Fitts ‘mister Global ‘wordt genoemd. Een elite die er alles aan doet om ‘hun soort’ in stand te houden en zich als een aparte beschaving ziet en niets geeft om wat wij denken en voelen. Het is voor ons moeilijk om voor te stellen, maar de situatie waarin we ons nu bevinden is al jaren in voorbereiding.

Transparantie is het middel om het tij te keren

Het vaccin is staatsgeheim, de Bilderberger en WEF meetings zijn allemaal geheim. Veel belangrijke zaken omtrent het gevoerde beleid worden hier voorbereid Mensen worden op invloedrijke en bepalende functies gezet en worden door corruptie en afpersing gecontroleerd om te krijgen en creƫren wat de elite wil.

Het zou voor de regering een simpele zaak zijn om de verschillende scenario’s die nu worden geschetst de kop in te drukken door transparant en eerlijk te zijn over wat er gaande is. Daarvoor lijkt het echter te laat. Men is zover van de werkelijk verwijderd dat er geen weg terug meer lijkt, maar men ook niet meer wil. Het vaccin waarover in februari door Marion Koopmans al uitspraken werden gedaan als enige redmiddel moet koste wat het kost er komen. Een vaccin waardoor we straks allemaal onderdeel uitmaken van de cloud.

We trappen in een val die zorgvuldig is voorbereid

De afgelopen jaren is zorgvuldig gewerkt aan een plan die als voorbereiding dient voor wat er ons in de nabije toekomst staat te wachten. Er is echter hoop. Steeds meer mensen zien mede dankzij de voortdurende lockdown in dat er andere belangen spelen. Door de voortdurende inmenging en ophitsing van de media en zogenaamde filantropen die zorgen voor polariteit in plaats van saamhorigheid.