Leestijd: < 1 minuut

Vanmorgen heb ik mijn Twitter en Telegram account vaarwel gezegd. Althans in die zin, dat ik geen reacties meer ga geven, hoe lastig dat ook zal worden. Ik kijk behalve “Netflix” geen tv meer en luister alleen nog naar muziek via Spotify. Dit om een impasse te doorbreken . Ik wil niets meer horen over besmettingscijfers of over corona in het algemeen. Ik weiger mijn hersenen nog langer bloot te stellen aan deze flauwekul.

Ik heb het idee dat een grote groep in Nederland al is gevaccineerd. Want een inhoudelijke discussie is niet meer mogelijk. Mensen zijn gehersenspoeld door de media en kunnen niet meer helder nadenken zo lijkt het.

Intranasaal vaccineren

Gisteren bracht Marion Koopmans opnieuw een verontrustende boodschap. Een volgende “zeer gevaarlijk” virus zou zich mogelijk al op korte termijn kunnen aandienen. Vrijwel parallel hoorde ik dat in het Verenigde Koninkrijk er een mutatie van het coronavirus was gevonden. Gelukkig was er de media die ons weer uitgebreid op de hoogte bracht van deze situatie. Men wil koste wat het kost deze situatie zolang mogelijk laten duren. Ik blijf het werkelijk onvoorstelbaar vinden dat de mensheid zo blijft liggen slapen.

Ik las een tijd terug al een artikel over de mogelijkheden van Intranasaal vaccineren. In dit artikel van Martin Vrijland kunt u daar meer over lezen.