Klimaatverandering deel 1

Leestijd: 2 minuten

De wetenschap is corrupt. Waar we nu nog steeds aan het “klooien” zijn met elektrische auto’s reden er 114 jaar geleden al elektrische taxi’s in onze hoofdstad.

Enig idee in welk jaar in Amsterdam de eerste elektrische taxi rondreed?

Dat was in 1909. In dat jaar introduceerde de Amsterdamsche Rijtuigen Maatschappij (ARM), die tot dan toe in paardentaxi’s en huurkoetsjes reed, de eerste taximaatschappij met elektrisch aangedreven automobielen, de Amsterdamsche Taxameter Automobiel Maatschappij (ATAX). Op andere plekken was men nog veel eerder(1870) zoals hier valt te lezen.

Maar goed, onder onduidelijke omstandigheden werden deze taxi’s niet meer gebruikt en ging men over op benzine en diesel. Uiteraard ten gunste van het verdienmodel van de elite en om ons meer afhankelijk te maken. Of klink ik nu heel erg negatief?

Maar goed, klimaatverandering. Zoals uit de vele patenten valt op te maken is het mogelijk het weer te manipuleren. Denk daarbij aan de chemtrails en installaties als HAARP en Lofar. Maar goed, dat is mijn mening.

Onlangs heb ik de video’s bekeken van Vibes Of Cosmos. Sommige video’s heb ik meerder keren moeten bekijken om het te begrijpen. Als basis dient de maan welke wordt gebruikt als wereldmap. Een kaart die de gehele Aarde laten zien. Ook de continenten “Terra Vista”, continenten die op Google Maps niet zijn te zien.

De theorie zegt o.a dat de zon en de maan beide een diameter hebben van ongeveer 50 km en de aarde een diameter heeft van 50.000 km . De zon en maan zijn reflecties van x-ray stralen die afkomstig zijn van de black sun onder de aarde.

Het magnetische Noorden maakt een volledige cirkel in 26000 jaar en neemt de seizoenen en klimaatzones met zich mee. Waar dit magnetisch Noorden zich eerst nog bevond in Europa is deze de afgelopen eeuw opgeschoven net voor de kust van Amerika. De binnenste en buitenste blauwe zones zijn de Arctische zones , de lichtgroene zone geeft de gematigde zone aan en de rode de tropische zone.

Wellicht is het een natuurlijke verklaring voor de klimaathoax die ons wordt opgedrongen. Misschien verklaart het tevens het weer in Amerika? Tja, je weet het niet.

Wordt vervolgd.