Leestijd: < 1 minuut

Het is alweer een tijdje terug dat ik mijn laatste bericht op deze website schreef. Met de gebeurtenissen en kennis van nu is de bewustwording dat we altijd al geleefd werden alleen maar groter geworden. De programmering van kinderen in het onderwijs is bizar om van dichtbij mee te maken. Al van jongs af aan worden kinderen gereed gemaakt om te passen in het plaatje wat ons geschetst wordt. Het Jeugdjournaal, Klokhuis , De Dag Vandaag etc. Noem ze maar op, ze sturen op een bepaalde, soms humoristische wijze aan over hoe je over je iets denkt. Als het maar leuk is toch?

Zo lijkt ook het landschap in de alternatieve media onderhevig aan de invloeden van bovenaf. Als je zwart-wit kijkt en denkt, dan is dat ook logisch. Want hoe makkelijk kun je polariteit creëren? En wie zijn de providers(aanbieders) van het internet?

Elitegeneuzel

Ik ben ook klaar met dat geneuzel over de zogenaamde elite. Ik heb tot op heden zoveel gehersenspoelde mensen gezien, dat ik me afvraag of de mens überhaupt wel anders wil! Desondanks wil ik u een vrolijk Pasen wensen. Iets wat u op een simpele manier al kunt bereiken door bijvoorbeeld de tv en radio uit te zetten!