Welkom in “the loop”

Leestijd: 2 minuten

Van harte welkom in “the loop”. Een dagelijks terugkomende fenomeen waarin een ieder zijn dagelijkse bijdrage levert. Deze bijdrage levert u door werkzaamheden te verrichten door een van onze globale bedrijven, waarvoor dank. In ruil hiervoor krijgt u een vergoeding. Over deze vergoeding vindt er echter wel een inhouding plaats. Daarnaast bent u ons nog het e.a aan belastingen verschuldigd. Tijdens uw dagelijkse bijdrage zullen wij u de zorg van uw kinderen ontnemen met één van onze indoctrinatieprogramma’s. Met andere woorden, wij maken het u zo makkelijk mogelijk.

Als u uw dagelijkse bijdrage heeft geleverd, dan wordt er in de avond voor vertier gezorgd door de vele programma’s die op de door ons beheerde tv stations zijn te zien. Onze wetenschappers, journalisten, influencers en bekende Nederlanders zullen u voorzien van dagelijks nieuws, nieuwe ontwikkelingen en uiteraard feiten en meningen. Kortom nieuws van alle kanten! Ook kunt u rekenen op entertainmentprogramma’s waarin list, moord en bedrog de ingrediënten zijn voor een verdere tweedeling en normalisering van de samenleving.

Om niet te vervallen in een sleur zorgen wij ook voor wereldwijde economische crisissen, oorlogen en andere vormen van onrust. Ook schuwen wij het niet om tegenstanders uit de weg te ruimen. En dit alles om de door ons, voor uw “gecreëerde loop” in stand te houden. Uiteraard kunt u dit ook volgen in één van de door onze beheerde kranten en magazines.

Ons doel is dat u niet meer zelf na hoeft te denken of uzelf vragen hoeft te stellen over bepaalde zaken die u niet terecht lijken. The loop zorgt voor alles, u zorgt voor uw dagelijkse bijdrage, wij doen de rest!

Welkom in the loop!