Leestijd: < 1 minuut

De enige privacy die we in de toekomst nog zullen hebben is die op papier. De afgelopen jaren zijn we steeds meer “verplicht”om digitaal te gaan werken. Ik zet dit tussen aanhalingstekens omdat iedereen dit weer anders ziet. Ik had er ook neer kunnen zetten dat we steeds meer zijn verleid om digitaal te gaan werken. Het is toch ook makkelijk om samen met elkaar in één document te werken of deze te delen. Door o.a de AVG zijn we ook verplicht om steeds meer digitaal weg te zetten. We werken steeds meer in de cloud waardoor er steeds meer gebruikersdata beschikbaar is. Op scholen wordt er steeds minder aandacht besteed aan het schrijven en wordt ook daar het werken in de cloud steeds meer een norm. Privacy bestaat alleen nog op papier. Je bepaalt zelf aan wie je iets laat lezen en hoeft je niet af te vragen wie er allemaal mee kunnen kijken, iets wat bij het digitaal werken wel zo is.