de indoctrinatie in het onderwijs

Leestijd: 2 minuten

Nieuwsbegrip, de dag Vandaag en het Jeugdjournaal. Allemaal voorbeelden van indoctrinatie, maar vooral promotie van de steeds maar voortdurende idiote situatie waarin we ons bevinden. Ook steeds meer docenten in het onderwijs lijken te begrijpen waar deze “pandemie”echt om draait. Leerlingen en leerkrachten die “te pas en te onpas”naar huis worden gestuurd vanwege hoofdpijn, buikpijn of een snotneus. De hele klas in quarantine, de leerkracht, één of meerdere leerlingen of gaat de hele school op slot?

Bespreekbaar maken

De situatie bespreekbaar maken in het team wordt veelal vermeden, mede omdat men bij de minste of geringste opmerking als complotdenker wordt aangemerkt. Op de opmerking dat ik mij “never en nooit zou laten vaccineren”werd mij verweten geen rekening te willen houden met mijn omgeving. Ik, begrijp werkelijk niet dat er vanuit het onderwijs niet meer collega’s naar buiten treden en hun vraagtekens zetten bij de situatie waarin we ons bevinden. We hebben in het onderwijs de plicht om kinderen kritisch te laten denken.

Mondkapjes

Groepen die apart van elkaar pauze hebben en elkaar proberen zoveel mogelijk te mijden. Leerkrachten en leerlingen die zowel in als buiten de klas met een mondkapje oplopen en zodoende meehelpen aan de angstcultuur. De voortdurende en dagelijkse bewustwording van de aanwezigheid van het “gevaarlijke virus”. Op de vraag waar de griep is gebleven heeft men geen antwoord. Dit virus is immers veel dodelijker. De sociale en emotionele schade die nu wordt aangericht is immens. Het ergste is dat er binnen het onderwijs geen enkele weerstand lijkt en men het allemaal wel goed lijkt te vinden.

Bewustwording

Oké, dan gooien we het over een ander boeg. Wie heeft de EU opgericht, agenda 21 of 2030, event 201, hoe zat dat met de financiëring van de beide oorlogen ,ons financieël stelsel,chemtrails, nanotechnologie, de (on)waarheden omtrent onze geschiedenis en de indeling hiervan, transhumanisme, rijksvaccinatie, WEF en al die andere (geheime) genootschappen. Het probleem is dat er zoveel speelt en men niet de wil heeft om deze informatie door te lezen. Als men hiervoor de tijd zou nemen, dan zouden er ook in het onderwijs weer discussies mogelijk zijn op basis van feiten en niet op basis van meningen. Niet dat een mening verkeerd is, integendeel! Maar een mening die wordt gerespecteerd en waardoor men niet meteen wordt weggezet als complotdenker.