Leestijd: < 1 minuut

We staan aan de vooravond van een nieuwe lockdown. Het aantal besmettingen is dermate toegenomen dat het kabinet geen ander reden ziet dan een lockdown. Zelfs oppositieleiders schreeuwen om extra maatregelen en eisen dat het kabinet de verantwoordelijkheid neemt. Zelfs een “grote “groep Nederlanders wil dat het kabinet actie onderneemt.

Gezien de vraagtekens die je kunt zetten bij de berichtgeving van de mainstream media is het maar de vraag of die grote groep er wel is. Het merendeel van de bevolking krijgt het nieuws binnen via de mainstream media. Denkt u daarbij maar eens aan het nieuws op de radio(ANP) of op het nieuws wat te zien is op tv zoals bijvoorbeeld van de NPO,NOS of het RTL nieuws. Ik ben nu al zover dat ik het nieuws op radio wegdraai en wegzap op tv.

Gezond verstand

Wat mij echt verbaast in deze “crisis” is de wijze waarop mensen zich laten (mis)leiden. Het niveau of IQ van een persoon zegt helemaal niets, maar dan ook werkelijk niets van de denkwijze van die persoon. Ik heb slimme mensen namelijk ook hele domme dingen horen zeggen. De hysterie die er op dit moment heerst is werkelijk ongekend. En waarom? Omdat er “besmettingen” worden vastgesteld met een TP-PCR test die een twaalftal fouten bevat en veel (vals) positieven aantoont. Ondanks dat dit meerdere malen is aangekaart wordt de discussie hieromtrent vermeden en afgedaan als onzin. Tevens blijkt uit deze studie dat het aantal (vals) positieve testen zeer hoog is.