Connectie maken met het verleden

Leestijd: < 1 minuut

Het is frustrerend om niet te weten wat je “echte” afkomst is. Niet de geschiedenis te kennen zoals deze zich echt heeft voorgedaan. Dat er nu door verschillende (amateur) onderzoekers nog steeds naar gezocht wordt, is bizar. Want waarom mag men niet weten wat er zich in de geschiedenis heeft afgespeeld? Afgezien van de tijdlijn die ons wordt gepresenteerd blijven veel vragen onbeantwoord.

Helaas bevinden zich onder deze (amateur) onderzoekers ook een aantal die betaald worden om theorie├źn te verkondigen die nergens op slaan, maar een mist opwerpen voor de waarheid. Je kunt je afvragen of we hier ooit achter zullen komen. Steeds meer oude boeken verdwijnen en oude verhalen worden weggezet als mythe.

Internet is een belangrijke bron van informatie, ook voor deze (amateur) onderzoekers. Echter is het internet gecontroleerd waardoor waardevolle informatie steeds minder goed is te vinden of wordt verdraaid en verwijderd. Met de komst van AI wordt dit steeds simpeler en verdwijnt de waarheid steeds verder naar het verleden.