Krankzinnig of toch niet?

Leestijd: 2 minuten

Regelmatig heb ik het hier gehad over levensvragen. In de sombere, trieste schijndemocratie zonder enige uitdaging doen we dagelijks ons ding. We vieren vakantie in daarvoor op -en ingerichte campings en resorts en doen dan voornamelijk dingen die we thuis niet zouden doen. Ja, in onze schijndemocratie hebben we het nog niet zo slecht.

De ingerichte werkplekken en leerhuizen zijn zodanig ingericht dat enige vorm van nieuwsgierigheid en eigen initiatief direct de kop in worden gedrukt. Men wordt direct op het matje geroepen omdat men deze inbreng niet tolereert en dit ook niet past binnen de bedrijfsvoering.

Er zijn niet veel mensen die kennis hebben van de geschiedenis en bijvoorbeeld van de gehouden wereldtentoonstellingen. Tevens weet men vaak ook niet van de grote branden die over de gehele wereld hebben plaatsgevonden en neemt men klakkeloos het huidige canon aan als zijnde de waarheid.

Kerndoelen Geschiedenis
Door de overheid vastgestelde kerndoelen geven de kern van het geschiedenisonderwijs aan. Het begrip ‘kerndoelen’ is gedefinieerd als: Kerndoelen zijn streefdoelen van wat leerlingen moeten kennen en kunnen aan het einde van de basisschool.

Ik kan nu pas de gevoelens plaatsen die ik had als kind. Een periode waarin ik veel dingen niet leek te begrijpen en daarvoor ook geen antwoorden kon vinden. Ik weet echter wel dat we hier niet op deze aarde zijn om vastgeketend in een opgezet systeem mee te helpen aan de verwoesting van nog komende generaties, maar ook van onszelf.

In echte vrijheid kun je je ontplooien. In een schijndemocratie als deze niet. Zolang men zichzelf geen vragen gaat stellen zullen de komende generaties nog minder vrijheden hebben. Generaties die in ellende opgroeiend, zich niet begrepen voelend op zoek gaan naar een makkelijke ontsnappingsroute….

Vroeger stopte men andersdenkenden in een gekkenhuis omdat ze “krankzinnig “waren. Dat doen we overigens nog steeds.

Maar goed, mocht u openstaan voor verandering. Kijkt u dan deze video eens. Wellicht gaat u dan anders denken over de zaken die zich momenteel in deze idiote wereld zich afspelen.