Leestijd: 2 minuten

Welke elite het ook voor het zeggen heeft is niet eens zo interessant. Vrijmetselaars, ronde tafels, ‘geheime bijeenkomsten”, verschillende ordes etc etc, het maakt allemaal niet eens zoveel uit. Ik ben in mijn zoektocht al zoveel dingen tegen gekomen waarvan mijn mond open viel en waarvan ik dacht, hoe heb ik al die jaren zo kunnen lopen slapen! Mijn beeld van de wereld is wat dat betreft behoorlijk anders geworden en de huidige situatie waarin we ons nu bevinden bevestigd dat beeld. Zoals ik al zovaak heb geschreven valt het op dat er zoveel mensen zijn die alleen maar geloven in de mainstreammedia en zijn berichtgeving. Het is daarbij zeer opvallend dat een kritisch geluid niet of steeds minder wordt geaccepteerd.

Regionale aanpak

Wat we ons niet lijken te beseffen is dat de tweespalt die wordt gecreërd namelijk gevaccineerd of niet gevcaccineerd van binnenuit geschied. Met andere woorden, dat doen wij zelf! Neem die prik, als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je omgeving! Nudging video’s van een kind dat bij oma en opa op bezoek is en zich net op tijd bedenkt om hen te knuffelen! Het is een bizarre wereld waarin we leven! Een wereld waarin op scholen niet wordt geleerd waar geld vandaan komt en hoe onze economie “echt” werkt! 1e 2e ,3e of ga je voor de boosterprik? Helaas, u bent een non-responder en wordt toch ziek. De mensen die dachten bij de 1e prik dat we weer terug zouden gaan normaal komen bedrogen uit. Uiteraard krijgen ongevaccineerden de schuld. En dat is nu juist de bedoeling! Zoveel mogelijk onrust zaaien in families en relaties zodat er een soort hetze onstaat tegen ongevaccineerden, de mensen met een mening! Waar waren die mensen met hun mening tijdens de griepgolf van 2018? Een eigen mening is niet gewenst, zelfs niet bij carnavalvierders.