Wat gebeurt daarboven allemaal

Leestijd: 3 minuten

Als je de tijd neemt om de lucht eens goed te observeren, dan word je je ervan bewust dat daar meer gebeurt dan je gedacht had. Overdag, maar ook ’s nachts zie je dingen die voor ons ‘leken ‘ moeilijk verklaarbaar zijn. En wat doe je als je dingen niet kunt verklaren? Iets wat we overigens al jaren doen? Juist, “negeren”!

De afgelopen dagen schreef ik over de aanwezigheid van sluierbewolking. Zo nam ik eergisteren aan het eind van de middag nog de volgende foto. Let daarbij voornamelijk op de ronding, veroorzaakt door een chemtrailvliegtuig.

Maar goed, nieuwe ronden en dus nieuwe kansen en zowaar zagen we gisteren een “schone “dag met blauwe luchten. Gisterenmorgen echter, bij het krieken van de dag was het volgende te zien.

Let vooral op de ribbelvormige structuren die boven de zon zijn waar te nemen(Je moet goed kijken om het te zien). Ik had, toen ik dit zag enige twijfel of we opnieuw een dag met chemtrails zouden krijgen, maar de elite heeft het blijkbaar niet altijd slecht met ons voor.

Observeren = leren

In een tijd waarin het merendeel is gefocused op datgene wat juist niet belangrijk is, kan het verlichtend werken om eens de tijd te nemen om eens goed te observeren wat er nu allemaal om ons heen gebeurt. Want, dat is nogal wat. Helaas zijn veel dingen niet verklaarbaar, maar ‘je kop in het zand steken’ is niet wat daarbij gaat helpen. Denk na over dingen en stel jezelf vragen. Het kan zeer zeker verhelderend werken om in ieder geval te begrijpen dat de wereld waarin wij leven niet datgene is wat ons wordt voorgespiegeld.

Zo leken we gisteren een blauwe lucht te hebben. Echter als je goed keek, dan zag je de ribbelstructuur waarover ik het zojuist had. Met een zonnebril was deze structuur beter te zien. Ik heb nog geprobeerd om een foto te maken, maar je kunt daarop de structuur bijna niet zien.

Het weer wordt wereldwijd gemanipuleerd en daar zal dit ongetwijfeld een onderdeel van zijn.

File

Het was gisterenavond -en nacht een drukte van jewelste. En nee, het waren niet alleen vliegtuigen wat daar te zien waren. De kenmerkende rode knipperende lampjes heb ik daar zorgvuldig uitgefilterd. Vele zich snel voortbewegende, laten we zeggen “objecten”, waren te zien. Objecten met onnatuurlijke bewegingen die niet het patroon laten zien dan die van een vliegtuig. Overdag zien we dit helaas niet.

Nee, ik heb hier geen verklaring voor, maar weet zeker dat daarboven meer gebeurt dan wij denken.